Spacecast show over taboes

De Spacecast shows zijn altijd fun, edgy en geven je inside info over interessante topics. Jonge talenten worden geïnterviewd en doen hun ding en er zijn altijd interessante onderwerpen en gasten. De kat Mowgli komt voorbij en het duo Guss&Puss komt met een opdracht die je thuis kunt uitvoeren. Deze editie, die live wordt uitgezonden vanuit de Spacebar in Enschede, gaat over taboes.

In deze Spacecast-uitzending praat interviewer Simone Dekker met Julie Faber over genderidentiteit. Julie is non-binair en vertelt over het ontdekken, opgroeien, de transitie en ook de problemen.

Jacco Borggreve volgde een opleiding om mensen met suïcidale gedachten te helpen. Hij vertelt over het belang van het praten met een specialist en geeft tips die helpen bij een downdag.

Peyton van Kesteren schuift aan namens het platform Never2BeAlone. Dit platform organiseert activiteiten voor jongeren met eenzame gevoelens.

De uitzending wordt afgesloten met een show van DJ/breakdancer Daparohu.

Show zien
Volg de show op donderdag 20 mei van 19.00 tot 20.00 uur door op het YouTube icoon te klikken op de website www.spacecast.space.

De volgende show gaat over…
Op donderdagavond 10 juni volgt de tweede Spacecast show over de vraag: welk talent heb jij in coronatijd bij jezelf ontdekt of aan welke interessante hobby ben jij tijdens corona begonnen?

 • Datum / Tijd Locatie
 • 20 mei 2021
  19:00 - 20:00 uur
  Online activiteit
  Geen locatie

 • Creative / Media
 • Get Smart / Be Smart
 • Music
 • Performen