TikTok workshop van Lola Pani

Wil jij nieuwe mensen ontmoeten? En ben je fan van TikTok en kun je wel wat tips gebruiken om je filmpjes nog leuker, grappiger of beter te maken? Dan mag je deze workshop van super TikTokker Lola Pani niet missen!

Lola Pani is 20 jaar, woont in Almelo en is afgestudeerd actrice. Sinds anderhalf jaar is ze te vinden op het platform TikTok en dat is sindsdien haar full time bezigheid. Ze is vooral bekend van haar sketches en heeft nu meer dan 210.000 volgers. So you learn from a pro!

Lola’s filmpjes op TikTok zijn eigenlijk korte toneelstukjes waarin ze herkenbare situaties uit het dagelijkse leven naspeelt. In twee workshops leert Lola jou hoe je nou zo’n sketch maakt. Na de workshops is er een drankje en volop gelegenheid om na te praten.

Wanneer
Workshop 1 is op dinsdagavond 22 juni: introductie & tips.
Workshop 2 is op dinsdagavond 6 juli: elkaars gemaakte TikTok filmpjes
bekijken en nog meer tips delen. Tijden: van 19.00 tot 21.00 uur.

Voor wie
De activiteit bestaat uit twee gratis workshops voor Enschedese jongeren vanaf
16 jaar die TikTok tips & tricks willen leren en die nieuwe mensen willen ontmoeten.

Waar
Vestzaktheater aan de Walstraat 35 in Enschede.

Aanmelden
Er is beperkt plaats dus geef je snel op.
Stuur snel een mail naar info@never2bealone.nl.

Deze workshop is onderdeel van diverse activiteiten die in samenwerking met het platform Never2BeAlone worden georganiseerd. Dit platform voor jongeren die graag nieuwe mensen willen leren kennen, omdat ze weleens eenzame gevoelens hebben, is begonnen in Almelo en gaat nu ook in Enschede activiteiten opzetten. Meer over Never2BeAlone.


  • Creative / Media
  • Get Smart / Be Smart
  • Social / Chill